Duni BioPak - Nej till plast

Låt oss göra skillnad tillsammans

EUs direktiv för plastprodukter för engångsbruk kommer att träda i kraft den 3 juli 2021.

Duni Group och dess varumärken stöder detta direktiv till fullo. Vårt uppdrag är att minska koldioxidutsläppen genom att tillhandahålla förpackningslösningar gjorda av förnybart, återvunnet eller återvinningsbart material. Genom att göra detta hoppas vi kunna skydda vår planet och bana väg för en framtid med mindre plast och föroreningar, och en förbättrad produktlivscykel.

Välj bort plasten och säg ja till ett mer klimatanpassat sortiment. Vill du dessutom veta
vad dina produktval har för koldioxidavtryck så hjälper Duni Group gärna dig med detta.

Läs mer här

AllOffice DuniBioPak Nejtillplast
AllOffice DuniBioPak Träbestick

Byt din plast mot trä

En av de absolut vanligaste plastartiklarna som hittas i våra hav och på stränderna är plastbesticken. Inte nog med att dessa skräpar ner, de har även ett relativt stort koldioxidavtryck. Att byta ut sina plastbestick mot träbestick innebär en minskning av koldioxidavtrycket med upp till 90%! Gör dig själv och klimatet en tjänst och byt till
träbestick redan nu.

Servera på miljöanpassade tallrikar

Det är inte bara trä som är ett bra alternativ till plast. Även BioPaks pappersartiklar är ett fint och miljöanpassat alternativ till den plast som skadar våra hav, djurliv och vår planet. Att byta en plasttallrik till vår Svanen-märkta papperstallrik kan minska ditt koldioxidavtryck med 65 %. Dessutom är de industriellt komposterbara och har en funktionell vattenbaserad laminering. Finns i olika storlekar och även som olaminerade.

AllOffice DuniBioPak Tallrikar
AllOffice DuniBioPak Sugrör

Plast suger!

Precis som plastbesticken är plastsugrören en av de vanligaste produkterna som hittas i haven. Vi är många som sett de hemska bilderna av sköldpaddor med sugrör i näsborrarna. Hjälp oss att se till att minska användningen av plastsugrör och därmed också få bort dem från naturen. Byt dem mot ett av BioPaks högkvalitativa papperssugrör redan nu.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2021|Kundsupport 020 - 45 50 50