Servetter

Här kan du köpa alla typer av servetter online. Vi erbjuder snabba leveranser och bra priser. I vårt breda sortiment hittar du produkter från populära märken som Duni och Tork. Filtrera efter din favorit till vänster på sidan, under sektionen ”Varumärke”.

246 produkter
Sortering:
Visar 48 av 246 produkterVisa fler

Vilka servetter är bäst?

Vid val av servett bör du fundera på vilken kvalitet på papper du behöver. Det finns enkla varianter med ett lager (1-lag), något tjockare med två lager (2-lag) upp till den tjockaste typen med tre lager (3-lag). Vi erbjuder servetter i många olika storlekar, från små med måtten 24x24 cm till stora med måtten 48x48 cm. Vi säljer dessutom dispenserservetter från Tork som passar in i en servettdispenser inom samma serie, t ex N4, N1 och N10. Du ser vilka de passar till i sektionen ”Tillbehör” under produktbilden när du befinner dig på produktsidan.

Miljövänliga servetter

Det finns också en stor variation av färger och mönster att välja bland. Filtrera efter din favorit i menyn ”Färg” till vänster. Här kan du också välja att filtrera efter olika typer av miljömärkningar. I vårt utbud finns produkter som har godkänts av FSC, EN 13432, Svanen och EU Ecolabel. Om en servett har någon form av märkning markeras den med symbolen ”Miljöval” i grön färg.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso