HP Hållbarhet


HPHållbarhet_667x430px.jpg


html_image


HP originalbläck och originaltoner är unikt framtaget för bästa möjliga resultat med din HP-skrivare. Listan över fördelarna med att välja HP originaltillbehör är lång.

 • Förstklassig kvalitet
  HP originalpatroner stöds av 20 års forskning och utveckling. Du slipper läckage eller kladdiga utskrifter som resultatet kan bli med icke-original.

 • Oslagbart värde
  Undvik de dolda kostnaderna hos kassetter/bläckpatroner av andra märken än HP. HP originalförbrukning erbjuder det bästa totala värdet.

 • Bryt inte certifiering på ditt skrivarsystem
  HPs skrivare är testade och godkänt som ett system, skrivare och förbrukning. Byter du ut förbrukningen så bryts också i de flesta fall certifieringar som Blue Angel, EnergyStar, arkivbeständighet och även garantin kan komma att upphävas.

 • Det miljövänliga alternativet.
  HP är dedikerade att skapa hållbara utskrifter, från globala återvinningsinitiativ för både företag och privatpersoner där du kostnadsfritt kan återvinna dina tonerkasetter och bläckpatroner.

 

Dags att minska avfallet

Så sent som i början av 1990-talet var återanvändning fortfarande inte särskilt viktigt för de flesta företag. Men det fanns tillverkare som börjat tänka på det. HPs program Planet Partners startade 1991 med återsändning och återvinning av kassetter för LaserJet. Programmet har gått från klarhet till klarhet. Sedan år 2000 har 99 miljoner kg av återvunnen plast använts vid tillverkningen av nya Original HP-kassetter för bläck och toner. Därmed har nästan 5 450 vagnslaster med plast undgått att hamna i havet eller på soptippen. I dag består HPs bläckpatroner till 80 procent och LaserJet-tonerkassetterna till 100 procent av återvunnet material. Inte minst viktigt är att HP har använt återvunna plastflaskor som samlats in i Haiti och på andra håll vid tillverkningen av Original HP Ink-patroner. Detta bidrar till skapandet av fasta jobb, ger människorna i Haiti nya möjligheter och bidrar till att hindra plast från att hamna i Karibiska havet.

Kundinställningar

/

Följ oss

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2022|Kundsupport 020 - 45 50 50