• Om Alloffice

  Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster för presterande arbetsplatser

  Alloffice är ett positivt, nytänkande och innovativt företag.
  Med butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, kundsupport, e-handel och branschens största säljkår, försöker vi alltid erbjuda hållbara lösningar för såväl totalekonomi för ditt företag och arbetsplats, som miljö och långsiktiga affärsrelationer.

  AllOffice AB har förvärvat Ocay och koncernen blir en av Sveriges största kontorsleverantörer. Sortimentet består av produkter och tjänster inom teknik, hygien & städ, fika & servering, kontorsmaterial, emballage, yrkeskläder, möbler, dokumenthanteringslösningar samt present & profil. Produkter till företag som vill ha fungerande, trevliga - och därmed presterande arbetsplatser.

  Nya kundbeteenden, branschglidning och teknisk utveckling gör att den klassiska kontorsvaruhandeln är på väg att helt förändras och ytterligare konsolideras. Alloffice har en väldigt tydlig målsättning att som lokal svensk aktör leda den förändringen och vår ambition är inom ett antal år omsätta mer än 2 miljarder kronor. Lokal närvaro, personliga relationer och tillgänglighet i multipla kanaler är några av ledorden för framtiden.

  Jag vill veta mer om Alloffice