Välj AllOffice för din dokumenthantering

Vi garanterar dig den bästa totalekonomiska lösningen

Med 45 års erfarenhet och fördjupad kunskap kring dokumenthantering vill vi erbjuda dig skräddarsydda lösningar med marknadens bästa service och support. Vi har 35 medarbetare runtom i Sverige enbart i denna funktion som kan stödja dig med rekordsnabb uppstart såväl som löpande support. 

Tack vare vår geografiska täckning och vårt breda sortiment kan vi bemöta hela företagets dagliga behov. Våra kunder är allt från det lilla företaget till koncernföretag, kommuner, landsting m fl.

På varje försäljningsställe finner du kvalificerad personal som hjälper dig att hitta de arbetsverktyg som behövs för att utveckla er verksamhet.

AllOffice representerar alla de stora leverantörerna av skrivare och multifunktionsmaskiner. Ni som kund kan med förtroende vända er till oss för att hitta den lösning som passar er verksamhet bäst. Vare sig det gäller en enklare kopieringsmaskin eller en nätverkskopplad färgskrivare så har vi sortimentet och kunskapen att garantera er en effektiv och fungerande service.

Tack vare våra unika hårdvaror och mjukvaror kan ni idag kopiera, skanna, skriva ut, faxa eller maila via nätverket eller lätt söka och hitta dokument som ni själva lagrat digitalt. Våra medarbetare hjälper er att göra pappersarbetet effektivare och mer lätthanterligt och vi arbetar utifrån kundens olika behov och förutsättningar.

Tillsammans med våra kunder skapar vi ett samarbete för en god ekonomi och tillväxt i företag och organisationer. Vår stora serviceavdelning ser till att era maskiner fungerar och får den service som behövs. Allt detta gör oss till en flexibel och trygg samarbetspartner oavsett kundens storlek eller uppdragets omfattning.

Vi är specialister på storformatsskrivare. Men enkla medel kan du göra stora intryck! Det spelar ingen roll om du är en liten butik, ett större varuhus, en arkitekt eller ett eventföretag. Alla har nytta av en storformatsskrivare. Låt oss visa er hur ni kan göra bättre affärer med hjälp av storformatsskrivare.
 
Som leverantör av Neopost-produkter kan vi även erbjuda er produkter inom frankering, posthantering och kuvertering.

Som marknadsledande i landet har flertalet ledande företag, stora som små, oss som sin leverantör av kontorsmaskiner.

AllOffice Custice Awards 2018

Fjärrsupport:

AllOffice Fjärrsupport

Kontakta oss:

0771 - 113 114

support@alloffice.se

AllOffice Digitala Lösningar