Dokumenthantering Norr

Alloffice i Östersund representerar alla de stora leverantörerna av skrivare och multifunktionsmaskiner. Vi är återförsäljare av SHARP i Jämtland/Härjedalen. SHARP är en marknadsledare inom kopiering och dokumenthantering. Ni som kund kan med förtroende vända er till oss för att hitta den lösning som passar er verksamhet bäst. Vare sig det gäller en enklare kopieringsmaskin eller en nätverkskopplad färgmaskin så har vi sortimentet och kunskapen att garantera er en effektiv och fungerandeprodukt. 

Tack vare SHARP´s unika hårdvaror och mjukvaror kan ni idag kopiera, skanna, skriva ut, faxa eller maila via nätverket eller lätt söka och hitta dokument som ni själva lagrat digitalt. Våra medarbetare hjälper er att göra pappersarbetet effektivare och mer lätthanterligt och vi arbetar utifrån kundens olika behov och förutsättningar. 

Tillsammans med våra kunder skapar vi ett samarbete för en god ekonomi och tillväxt i företag och organisationer. Vår stora serviceavdelning ser till att era maskiner fungerar och får den service som behövs. Allt detta gör oss till en flexibel och trygg samarbetspartner oavsett kundens storlek eller uppdragets omfattning.
Läs mer om SHARP Copy och Multifunktion här!>> 

Vi är specialister på CANON Storformatsskrivare. Men enkla medel kan du göra stora intryck! Det spelar ingen roll om du är en liten butik, ett större varuhus, en arkitekt eller ett eventföretag. Alla har nytta av en CANON Storformatsskrivare. Låt oss visa er hur ni kan göra bättre affärer med hjälp av storformatsskrivare. 
Läs mer om Canon Storformatsskrivare här! >>
 
Som leverantör av Neopost produkter kan vi även erbjuda er produkter inom frankering, posthantering och kuvertering. 
Som marknadsledande i länet har flertalet av länets ledande företag, stora som små, oss som sin leverantör av kontorsmaskiner.

Kontakta oss för mer information: 010 - 434 31 49

 

SHARP och CANON

 

 

Nedladdning av SHARP Drivrutiner och manualer: Klicka här!
Nedladdning av CANON Drivrutiner och Manualer: Klicka här! 

Fjärrhjälp
Klicka på länken nedan om ni beställt/bokat fjärrhjälp. 
(Gäller endast förbokad service från Kontorsvaruhuset Östersund) 

Starta Fjärrhjälp för Windows  (Klicka på Kör i båda dialogrutorna som kommer upp)
Starta Fjärrhjälp för MAC