• Hjärtstartare räddar liv – se till att ni har hjärtstartare på plats och är redo!

  För varje minut som går vid ett plötsligt hjärtstopp ökar risken för dödlig utgång med 10 procent. Det är bara en hjärtstartare som kan få stopp på det elektriska kaoset som råder i hjärtat vid ett hjärtstopp, därför är det viktigt med snabba insatser.

  Gå en HLR-utbildning - för snabbt agerande

  Ge HLR tills hjärtstartare finns på plats. När hjärtat stannar går inget blod ut i kroppen och hjärnan får syrebrist. Redan efter 5 minuter är risken stor för allvarliga hjärnskador. Därför är det så viktigt med hjärt-lung- räddning, HLR. Och det måste påbörjas direkt. Då ökar den drabbades chans att överleva från 5 till 75 %! Kombinationen av HLR hjärt-lungräddning och hjärtstartare är nödvändig vid ett hjärtstopp.

  Gör ett livsviktigt val – utbilda er i hjärt-lungräddning (HLR). Med praktisk utbildning på plats på ert företag lär ni er att rädda liv.

  HLR-utbildning

  Vi samarbetar med ett av Sveriges största utbildningsföretag. Alla instruktörer är sjuksköterskor med lång erfarenhet från ambulans eller akutsjukvård. Varje utbildning skräddarsys för din verksamhet och hålls på din arbetsplats.